Pastoe

De Pastoe collectie bestaat uit een aantal modellen. Het bekendst is de Vision serie. Door het groot aantal verschillende rompen qua hoogte, breedte en diepte vindt u binnen Vision altijd wel een oplossing voor uw opbergvraag.

Er is een handige configurator waar een groot deel van de Pastoecollectie in staat. Open de configurator en stel uw eigen kast samen. Lukt het u niet? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag. Uiteraard kunnen we samen met u ook in de winkel uw Pastoekast uitwerken. Link naar de Pastoe configurator

Pastoe staat voor eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht. Dat zijn al meer dan 100 jaar  kernbegrippen van Pastoe. Sinds de oprichting in 1913 maken ze vooruitstrevende eigentijdse meubels met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit.

Om meubels te brengen die verrassend actueel zijn en dat ook blijven, investeert het meubelbedrijf in vernieuwing en ontwerp. Pastoe staat voor de kwaliteit die al decennia lang als norm geldt in het vormgevingsbeleid en bij de productie van de meubels. Kwaliteit waar iedere dag opnieuw in wordt geïnvesteerd, want vernieuwing is de volgende stap in de verfijning van techniek of een toevoeging van functionaliteit.